søndag 3. august 2008

Sommer over, tviholder man eller er det snakk om tankemåte?


I skrivende stund er ikke været fullt så ille. Men, det må jo innrømmes at vi har hatt et mye bedre vær i ukene som har vært. Varmt, sol, hete, svette, bading og mye, mye morro! Og nå savner jeg det.
Misforstå meg rett, jeg kan fremdeles sitte i hagen med kortbukse og topp- men det er ikke den samme varmen. Det er såpass kjølig at en kan undre seg over om en endre opp med en forkjølelse. Tiden for "forsolelse" virker dermed å være over (Sissel, det er altså MITT uttrykk og ingen annens ;))

Værmeldingene i slutten av uken var ikke oppmuntrende, så en må jo si at det været som har kommet til en viss grad har vært gledelig bra. Og nå er det jo mulighet for å trene også. Men dog, jeg savner den altoppslukende heten.

Deilig har det også vært i år da hundene til en viss grad har kunnet delta i svømming. Soffen setter fremdeles merker på meg i ren desperasjon over å skulle ha meg inn på land (min tolkning, sikkert helt feil... han prøver sikkert å drukne meg). Flippa har blitt en sel i vannet, svømmer som en gud og er fryktelig mer lett å "sparke" vekk når hun setter mot meg ;). Aurora har blitt litt mer tøff på å forsere vann med "ekle" ting i, dvs vann som IKKE er i basseng. Nordnes badet er blitt bannlyst fra hennes kant fordi det visstnok har likhetstrekk til en fengselsinstitusjon (!!??!! Jeg vet IKKE hvor hun har dette fra *ler*). Men altså, hun forserer det bare, svømme kan hun ikke nemlig (igjen, iflg henne. Hva jeg sier til henne er totalt irrelevant :P). Dessuten, jeg mistet lysten på Nordnesbadet da jeg var 18 år. Så jeg skal ikke tvinge henne til å gå et sted som hun ikke lengre liker (selv om hun har en merkelig uttalelse om det :O).

Jeg håper at varmen kommer tilbake jeg. Har lyst på flere dager ved sjø og strand. Late dager hvor hunder kan løpe rundt og passe seg selv og jeg kan gjøre absolutt ingenting med god samvittighet. Og hvor Aurora får litt mer "ut i naturen" trening. Det er vel egentlig det som er sommer? Årets sommer virker akkurat nå alt for kort. Jeg synes vi burde utvide sommeren til å vare enda mer lengre. Tenke seg til de deilige dagene jeg tilbrakte som stuepike? Snakk om å ødsle med godt vær. Aldri mer....

Men, så kommer spørsmålet: er "sommer" som jeg elsker, utelukkende en måte å ta hverdagen på? Eller er "sommer" betinget av sol og varme? Litt usikker på den der. Jeg mener, man lever litt mer når en føler at det er "sommer". Kanskje det rett og slett er den nordiske kaldheten som gis en liten ferie under unnskyldning av at man skal slippe seg litt mer løs? Jeg skal undersøke videre de nærmeste ukene og komme tilbake med min personlige konklusjon.

I mellomtiden, noen sommerlige bilder og husk "live and let live!"









Årets pornoinnslag i bloggen?? Heldig bilde i grunnen, men mye skal takkes for at man ligger flatt... oppreist er en heeeelt annen historie ;)


Bildet er tatt av den godeste Coucheron! Kult å ha bilde av seg selv for å vise at av og til er jeg midtpunktet for BEGGE hundene ;)

Ingen kommentarer: