torsdag 24. mai 2007

Okay folkens.. det noen har ventet på....

.....resultatet etter dagens "sit-down" på yrkesskolen ;)
Og så, dagens meningsytring.. hva sier så folket?

I henhold til en helt annen diskusjon et heeelt annet sted, så har jeg idag fått enormt mye skryt for bakhodet mitt av frisørene,..... hehe... men volum kunne de merkelig nok ikke uttales seg om!

16 kommentarer:

Anonym sa...

Det får en si, masse krøller jo! Og feiande flott!!! Men eg må få sei at du såg faktisk eldre ut.. ikkje fleire tiår, men litt eldre vart du! Så får eg heller få en smekk neste gang vi sees!

Anonym sa...

Fornyet er du i alle fall blitt! Foretrekker "live"-utgaven av deg før jeg gir min mening.. Men så fint og "fluffy" ut ;o)

Vala sa...

*knis* Fluffy ble det veldig etter alt regnet det ble utsatt for etter at jeg gikk fra Tonje! Så tviler på at det kommer til å være like mye ellers... men vi får se, vi får se.. Noen må iaf kjøpe seg spray og kanskje en føner også :S

Anonym sa...

Det var litt av en oppdatering:)

Sissel sa...

Hey! Fresht! :) Krøll jo, det var kult. Er vel sånn at du kan ha det rett også, eller, for da må du herved bare investere i slettetang og sånne dingser til å krølle med. Men, er det rompa til Sofus som har sneket seg med på bildet, eller?

Anonym sa...

Eg veit ikkje korleis du såg ut før. Men eg ser konturane av hovudformen, og det lover bra for omsorgen av dine eigne barn - men eg vil ikkje seie noko sikkert før eg har målt.

Er det ein kriminell panne? Eller er det ein meir gjøglersk panne? *gruble*

Vala sa...

Sissel
Hehe, klart det er Sofus.. Han følte seg vel litt oversett eller noe :S Men seriøst... skal JEG investere i rettetang og krølledingser? Jeg tror første pri må være å få meg en hårføner først.. HUSK hvem du snakker til nå da frøken ;)

Kristian
Scroller du nedover, så ser du kanskje noen "før" bilder, men ikke så altfor mange av dem må jeg innrømme. Jeg er som regel bak kameraet jeg ;) Merkelig...

Men du altså! FØR du faktisk har fått målt hodevolum, så presenterer du enda et nytt moment! Kriminell eller gjøglersk panne??!! Hvordan skal nå det måles ut? Er det i forhold til det sedvanlige germanske standarder eller noe helt nytt noe? Hvis det derimot ikke har noe med germanske standarder å gjøre (noe jeg egentlig tviler på at vi kommer oss unna :P), så tror jeg nok at gjøglersk treffer best gitt!

Vala sa...

http://volven.blogspot.com/2007/04/satan-masse-rdvin-og-nsket-om-et-nytt.html

Her er det faktisk to (TO!!) bilder av meg :P Men utenom det er det ellers av Sissel, Mådern, Karl, AK og Sofus ;)

Anonym sa...

Eg ser, eg ser. Fin på håret beggje gonger. Det nye er kanskje litt meir... fjongt?

Uansett, kriminologiske studier av panner er ikkje min spesialitet, men eg har ein venn (ein breipanna kriminaltype med sado-seksuelle tendensar) som er langt flinkare på det enn meg. Så eg kan tilkalle han frå Oslo om vi skal vurdere det.

Uansett, alt forklarast pent av plansjane. Den germanske skalleformen er jo sjølvsagt den beste, men det er ei heilt anna soge.

Du får ha ei god helg, Vala, og framleis fin handkledag! =)

Sissel sa...

Hihi, han er søt da. Vel, jeg så at du nevnte hårføner, så da droppa jeg liksom å nevne det. ;) Men kanskje begynne med sånne krølletingster først. Krøller var jo dashing da.

Vala sa...

Kristian "Fjongt"??!! Satan, HVOR er barbermaskinen??? Fjongt passer ikke helt inn med kamobuksen min eller Matrix frakken.. pøkk altså! Men gi meg noen dager med håret, så er det neppe "fjongt" lengre, mer mislykka, hehe...

Sissel.. søt, hvem? Sporet av ved "ein breipanna kriminaltype med sado-seksuelle tendensar", men du mente kanskje Kristian? *gliser*.

Altså, krøllene er faktisk (ikke si det vekk) mine egne.. Dvs, håret ble vel overlykkelig over friheten og krøllet seg. Spørsmålet er hvorvidt det vil skje hver dag.. Man vet aldri, gleden over ny "frisyren" tenker jeg meg :P

Skummelt dette, jeg får jo nesten et ansvar om å opprettholde den på en eller annen måte.. hm, får bli en "annen.." tenker jeg, noe annet hadde vært skummelt *grøsser**

Sissel sa...

Søt, jeg mente at Sofus var søt. Haha, vel, Kristian kan ha den effekten på folk. Jeg er vel kanskje breiere i panna enn noen av dere, så vet ikke helt hva det sier om meg. ;p

Hehe, de er ekte ja. Dukker stadig opp noe nytt. Gøy. Jeg skal ikke si noe jeg. Du har jo allerede postet det i bloggen. *flire* :D

Ja, heretter skal jeg kreve at du er styla hver eneste dag. Ingen bønn! :D

Vala sa...

Sissel... seriøst.. nå holdt jeg først på å slette kommentaren din (ikke med vilje altså!) OG rotet meg inn i en eller annen RSS fil.. herreguuud..

Men altså, med det som utgangspunkt, så skjønner du kanskje at jeg ikke har hodet med meg til å følge det du sier.. Så jeg skjønner mao NADA *ler*

Hva med at jeg har postet noe allerede i bloggen, og hvordan er krøller "gøy"? Og altså, HVER dag??
*rister på hodet så alle lokkene danser!*

Anonym sa...

Er fjongt gale?

Om det ikkje matcher kleda, så får du droppe kamobukser og frakk og gå over til somarkjole.

Hmm... det har eg lyst til å gjere iallefall. Somarkjole er fint. Trur eg må få sydd meg ein i år *flire*

Akk. Eg er attende frå helg og vil lage helvete ein stad ;-)

Vala sa...

Hm, kan være at jeg bare mistolker "fjongt" som noe mye mer verre og damete enn hva som egentlig er meningen.. Hadde du sagt "fresh" liksom :P DET kunne jeg ha taklet ;)

Hm, sommerkjole.. hmmm... tja... er så vrient. Man kler seg etter humør, gjør en ikke? Og det er sjeldent at jeg får "huset på Prærie" følelsen for tiden. Men jeg skal jo ikke se bort ifra at det kanskje kommer over meg sånn helt plutselig! Og da tror jeg at jeg sliter...

Iiiik!!
*løper og graver i klesskapet sitt*

Anonym sa...

Huset på prærien, ja... vel, eg har ei heller stygg soge derifrå, men det kan eg ta ein annan gong.

Frå no av skal eg kalle din nye frisyre for fresh og komplimentær til din kranieform. Er du nøgd med det? Eg er ikkje så glad i å nytte slike framandord som fresh, eg er jo ingen anlikaner eller anglo-sakser, veit du.

Kva humør vert avspegla av kamobukser og skinnfrakk?

Eg mistenker at mine klede avspeglar ein eller annan mørk sinnstilstand, der eg planlegg å drepe mine medarbeidarar... men det er jo ikkje sant. I klassekampens namn drep eg av prinsipp berre sjefer og innleigde konsulentar ;-)