lørdag 28. mars 2009

Freestylekurs med Kim

Etter at gårsdagens fest dro litt lengre ut enn planlagt så var det relativt tungt å stå opp etter maks fire timers søvn, mate Flipsen og dra oss begge ut i bilen til Rune. MEN, vi klarte deg (eh.. jeg klarte det altså). Så da bar det ut til banen ved Myrbø. Det er virkelig et fantastisk område med mye deilig natur (kanskje jeg ble litt skada etter gårsdagens fest?), men idag så SÅ jeg naturen liksom *flire*

Tror jeg skal holde innlegget til minst mulig skriving, jeg er fremdeles rimelig trøtt og uggen- men altså, freestylekurs. Dette kan jeg fryktelig lite om, men jeg anser det som en god mulighet til å utfordre mine begrensninger. Hundene har jo få, mens vi eiere- innehar de fleste ;)

Kim fokuserte idag på de tre obligatoriske øvelsene som er i klasse 1: snurr, slalom og posisjonsarbeid (type: hunden står mellom bena til fører og følger med ettersom fører beveger seg). Høres sikkert fjernt ut at man bruker en helg på dette- men satan så artig! Flipsen tar det selvsagt raskt, men jeg tar hennes sniketendenser til å gjøre "minst mulig, for mest mulig godbiter" enda kjappere *flire* Nå hjalp det henne sikkert veldig godt at jeg var en smule "redusert" også.

Anywho... jeg jobbet i lag med Rune, så underveis for variasjonen sin del- tok jeg noen mobilbilder:
Skip under slalom øvelsen


Lexi under posisjonsarbeidetSå måtte jeg jo ta noen bilder av Flipsen kaoset ;)

Men så kan hun også stå heeeeelt stille (det ser iaf sånn ut på bilder :P)

Håper på at vi stiller litt mer friske og raske imorgen kl. 10 på Myrbø, enn idag tidlig (men jeg var flink altså....)

Edit: Line la akkurat ut bilder fra kurset i sin blogg, så da stjeler jeg bildet fra henne. Så har jeg ett av meg og Flipsen i arbeid ;)

3 kommentarer:

Hundeliv sa...

Så flinke dere er!!
Freestyle er gøy. Popsen går også på freestylekurs. Hun kan nå snurre, gå slalåm og åttetall mellom beina. Hopp har vi ikke lært ennå, men håper å snike litt kunnskap fra Kim ;)

Kim sa...

Ni var så duktiga så Vala, och jaaa.... Flipsen KAN hoppa! På nästa kurs kanske vi ska lära ägarna att göra detsamma? *fniss*

Stine sa...

Ser ut som dere hadde det kjekt!

Kanskje vi og skal begynne med freestyle, siden Acemann kan litt triks. Hehehe!

Forventer litt oppvisning når vi treffes!! :D

Klem