fredag 24. september 2010

Masteroppgave og andre skriblerier!

Nå kan jeg selvsagt lyve og si at oppgaven flyter ut av hodet mitt og ned på papiret. Sannheten er selvsagt ikke så perfekt, men det fullstendig motsatte ;) Jeg tenkte å være i forkant av skrive"sperren" og meldte meg på et stressmestringskurs. Det skal gå over 8 uker og underveis har vi som deltar, sagt oss villige til å gjøre øvelser hver dag. Opptil en time dagen......
Det ville være nok en løgn dersom jeg lot som om all denne "stopp opp og nyt synet av verden" med tilhørende øvelser hver dag ikke stresset meg ;) Men gjett om jeg har godt av det!
Men ja, oppgaven svirrer i bakhodet mitt konstant og sånn sett, kan det være en fordel med stressmestringskurset - de balanserer hverandre:D

Men så har ikke masteroppgaven den eneste prioriteten heller. Jeg vurderer å sjekke om det finnes kurs i flørting - for jeg mestrer visst det dårlig! Noe som er rimelig frustrerende når jeg synes jeg har gjort en innsats bare for å få "tommelen ned" av mine medsammensvorne. Nuvel, øvelse gjør mester og følelsen i mellomtiden er jo bare deilig ;)

I morgen setter jeg meg på flyet i retning Stavanger for å delta på et jubileum jeg faktisk hadde tenkt å droppe. Gamleskolen (1. og 2. klasse på barneskolen) min har 30 års jubileum imorgen - og jeg er fryktelig spent på hvordan det hele blir. Kommer det noen jeg faktisk husker igjen? Selvsagt Aslak sin fortjeneste at jeg allikevel har kastet meg rundt - så fest skal det bli okke som!

Så håper jeg at jeg ikke faller ut i nye 11 dager før det skjer en oppdatering.

2 kommentarer:

Line Kristin sa...

Kjekt å lese om noke anna enn hunder Vala, tjihiii

Vala sa...

Hehe, ja - jeg kan helt klart se den ;)